FAQ


Най-често задаваните въпроси към нас от клиентите ни. Ако имате въпроси можете да ги зададете във всеки един от каналите ни.

Да, трябва. С информацията въведена от Вас в регистрационната форма ще можем да се свържем с Вас при възникнали проблеми с поръчката.
Данните Ви от регистрацията ще се обработват съгласно GDPR.

Онлайн чрез сайта за най-точно изпълнение на поръчката.
Можете да дани пишете на Facebook страницата ни както и в Messenger за да съдействаме за поръчка.
Можете да направите поръчка на мейл: website@xtile.bg

С карта след като направите поръчката на сайта.
При получаване на стоката с куриер: в брой/с карта.
По банков път след направена поръчка на сайта и получена проформа или фактура.

Да, това е възможно с БНП Париба или УниКредит Булбанк за поръчки на стойност над 150 лв. Когато завършвате поръчката, кликнете върху „Купи на кредит“ и попълнете формата. В рамките на до 3 работни дни ще се свържем с Вас, за да потвърдим лизинга.

Има няколко начина за доставка, като преди да изпратим поръчката Ви, наш консултант ще се свърже с Вас по телефона за потвържение. Във всички случаи доставката се изпълнява в рамките на до 3 работни дни (изключение правят случаите, в които сте избрали стока по поръчка; тогава ще се свържем с Вас за уточняване на детайлите по поръчката.

При поръчка онлайн имате право да върнете стоката в период от 14 дни. Задължително трябва да пазите касовия бон/фактурата. Можете да върнете стоката по куриер, но таксата за връщането е за Ваша сметка. Парите Ви могат да се възстановят по няколко начина, в зависимост от Вашето желание: по банков път, като ни предоставите банкова сметка; по куриер. Ако имате въпроси, винаги можете да се свържете с нас на тел: +359 886 002 040, по имейл: info@xtile.bg

Рекламация за счупени или повредени продукти се приемат само при получаване на стоката. Не могат да се връщат стоки, които са произведени по индивидуална поръчка, специално внесени за Клиента, монтирани или залепени плочки и други стоки.
За това молим когато получавате стоката проверете я пред куриера, това е Вашата и нашата гаранция.

Свържете се с нас на тел: +359 886 002 040, по имейл: info@xtile.bg
Рекламации се приемат само срещу представяне на официален документ за покупка и прикачен касов бон в рамките на съответния гаранционен срок на съответния продукт.

Може да откажете поръчката на тел. +359 886 002 040. Това може да се случи само, ако поръчката все още не е опакована и изпратена към Вас. Друг начин за отказ е да ни изпратите Формуляр за отказ /можете да изтеглите от ТУК/ на имейл на website@xtile.bg, като посочите номер на поръчка.

Ако искате да видите Вашата желана баня готова, моля възползвайте се изготвяне на 3D проект по индивидуални размери. За целта посетете нашата страница за 3D проект и изпратете чертеж на банята /може и на ръка/с подробно описание. Оставете телефон за връзка, за да може да коментираме заедно изготвянето на проекта и да постигнем желаните резултати.

Можете да се обърнете конкретно към нашите отдели: