3D проект


Правите ремонт на Вашата баня и се чудите кое как ще седи и дали ще Ви хареса? Искате да знаете колко още струва ремонта ориентировъчно? Значи трябва да се възползвате от нашия Безплатен проект за баня*

Трудно да си представите всичко в детайли как би изглеждало във Вашата баня. За това ние имаме интериорни дизайнери, за да Ви улеснят във визуализацията на Различната баня.

Във тази 3D визуализация Вие ще добиете пространствена ориентация за подредбата на фаянса и обурудването в помещението. Можете да поръчате да Ви изготвим проект и да го заплатите еднократно или да се възползвате от безплатния проект /*приспадаме Ви сумата заплатена за проекта, когато поръчате плочките от одобрения проект/.

Как да поръчате 3D проект

Страница 3D проект

Какво е необходимо за 3D проект?

*Чертеж – може да бъде и на ръка, но да е с точни размери /ако слагате гипсокартон или друго, размера трябва да е взет след поставянето му, моля посочете къде се намират сифоните, вентилаторите и изходите на тръбите за канал и вода/.
*Телефон и лице за контакт – за да се свържем с вас и да може да коментираме заедно изготвянето на проекта и да постигнем желаните резултати.
*Насоки – какво предпочитате като цветова гама и санитарен порцелан, както и бюджет.
*Капариране – по банков път се заплащат 50.00 лв. капаро, което впоследствие се приспада в пълния си размер, от стойността на закупените плочки от самия проект

Какво ще направим ние?

*Контакт – ще се свържем с Вас за да уточним детайли
*Проект – изготвеният проект може да бъде променян спрямо Вашите желания за бъдещата Ви баня, като Ви даваме правото на две безплатни корекции на вече изготвения проект.
*Корекции – всяка следваща промяна във визуализацията се заплаща 12.00 лв. /тази сума не се приспада при поръчка/.
*Одобрение – след одобрението на проекта от Ваша страна, нашите консултанти ще направят за Вас предварителна оферта с точно изчисление на необходимите Ви квадратури и на всички продукти заложени в него.
*Оферта – при одобрение на вариант на проекта ще Ви изготвим оферта за плочките, както и ако желаете можем да добавим и цена за санитария и мебели.

Нашите 3D проекти

В тази галерия можете да видите една малка част от проектите правени от нас за клиенти. Използвайки услугата за 3D проект на Вашата баня, ще е уникална и неповторима, защото ще е направена по Ваш избор и идеи, ние само ще Ви помогнем за това.

Проект Asteres Lila

Полска серия за баня Asteres / Астерес придава на банята лекота. Пасва на всеки размер баня от малка до голяма.

[dt_media_gallery_carousel image_border_radius=”0px” image_scale_animation_on_hover=”slow_scale” slides_on_wide_desk=”1″ slides_on_desk=”1″ slides_on_lapt=”1″ slides_on_h_tabs=”1″ slides_on_v_tabs=”1″ autoplay=”y” project_icon_color=”#ffffff” project_icon_border_width=”0px” arrows=”n” include=”4324,4319,4320,4321,4322,4323″]

Проект Burning Wood

Burn Wood е изтънчен глазиран гранитогрес в стил винтидж, създаващ топлина и уют в дома.

[dt_media_gallery_carousel image_border_radius=”0px” image_scale_animation_on_hover=”slow_scale” slides_on_wide_desk=”1″ slides_on_desk=”1″ slides_on_lapt=”1″ slides_on_h_tabs=”1″ slides_on_v_tabs=”1″ autoplay=”y” project_icon_border_width=”0px” arrows=”n” include=”4331,4332,4333,4334,4335″]

Проект Abitare

Изчистеният дизайн на плочките от серия Абитаре, които се предлагат в светло и тъмно сиво са с матова повърхност, а визията им имитира цимент.

[dt_media_gallery_carousel image_border_radius=”0px” image_scale_animation_on_hover=”slow_scale” slides_on_wide_desk=”1″ slides_on_desk=”1″ slides_on_lapt=”1″ slides_on_h_tabs=”1″ slides_on_v_tabs=”1″ autoplay=”y” project_icon_border_width=”0px” arrows=”n” include=”4336,4337,4338,4339,4340″]